Even voorstellen: Hanneke Jansen

Afgelopen maand is Hanneke Jansen bij Railcenter gestart als Manager Veiligheid. Hanneke stuurt het team aan dat de opleidingen voor veiligheid ontwikkelt en verzorgt. Wij zijn heel blij met haar komst en kijken uit naar een mooie samenwerking.

Hanneke: ‘Ik ben positief verrast door de dynamiek en gedrevenheid die ik bij Railcenter ervaar. Een belangrijke voorwaarde om het spoor beter en veiliger te maken. Helaas zijn er nog steeds teveel (bijna-)incidenten aan het spoor. Het is dan ook enorm belangrijk om het veiligheidsbewustzijn in de hele keten te vergroten. Niet alleen bij de mensen die buiten werken, maar ook bij diegenen die van binnenuit de voorwaarden meegeven. Veiligheid raakt iedereen. Het is belangrijk om dat bewustzijn te creëren en iedereen daar individueel in te raken. Ik wil me daar vol voor inzetten!’

Railcenter is dé plek die vakmanschapsontwikkeling, technologie en vakmensen met liefde voor het spoor met elkaar verbindt. Benieuwd wat we jou te bieden hebben? Neem dan gerust contact met ons op!