Bedrijfsprojectweek HBO Windesheim Zwolle

In het kader van een bedrijfsprojectweek zijn 8 studenten van de HTS Windesheim uit Zwolle in competitie bezig geweest om een nieuw ontwerp te maken voor onze overbekende en veelgebruikte storingskoffers.

Railcenter gebruikt deze koffers in de verschillende storingzoekopleidingen van Energievoorziening en Treinbeveiliging. Deze storingskoffers stammen uit de jaren 90 en zijn versleten door het vele gebruik.

De 8 studenten zijn in 2 groepen van 4 bezig om een nieuw ontwerp te maken voor deze koffers volgens de eisen van deze tijd. Afgelopen vrijdag (31 januari 2020) hebben de twee groepen het ontwerp gepresenteerd aan de jury. Railcenter gaat met deze ontwerpen verder om er uiteindelijk 4 nieuwe koffers aan over te houden waar de deelnemers weer op kunnen storingzoeken. Zeer waarschijnlijk gaat daar een stagiair van de HBO Windesheim mee aan de slag.

In totaal hebben ongeveer 25 bedrijven een onderwerp ingediend waar de verschillende groepen studenten in competitie mee bezig zijn geweest. Een mooi voorbeeld van samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven!

Factsheet bedrijfsprojectweek
Poster bedrijfsprojectweek eindversie