Save the date: Spoorkracht 3 op donderdag 19 september

Zet het alvast in je agenda: op donderdag 19 september vindt Spoorkracht 3 plaats bij Railcenter in Amersfoort. Spoorkracht brengt spoorprofessionals samen om het gesprek aan te gaan over technische ontwikkelingen, toekomstvraagstukken en voor de uitwisseling van ideeën en geleerde lessen uit het verleden.

De kracht van de sector benutten via innovatieve marktbenadering 

We weten dat grootschalige ontwikkelingen, zoals ERTMS, anders moet worden aangevlogen dan hoe we projecten doorgaans uitvoeren. Hiervoor hebben we de gebundelde innovatieve kracht uit de markt nodig. Vanuit de wens om die kracht optimaal te benutten, is de Aanbesteding Snellere Aanpak ERTMS (ASAP ERTMS) ontstaan. ProRail zoekt daarin naar innovatieve manieren om ERTMS sneller uit te rollen en sloot een aantal innovatie-partnerschappen. Deze aanpak biedt ruimte aan marktpartijen om – samen met ProRail – nieuwe, effectieve oplossingen op de markt te brengen, te testen en te implementeren.

Op 19 september geven we een update van wat er is bereikt op technisch vlak. Praat mee over deze manier van samenwerken en leer van de ervaringen van ProRail en de innovatiepartners.

Spoorkracht  3

Thema: de kracht van de sector benutten via innovatieve marktbenadering

Datum donderdag 19 september
Tijd 14.00 – 17.00 uur
Locatie Railcenter
Aanmeldformulier klik hier om je aan te melden

Graag tot dan!
Organisatie Spoorkracht