Railtechnici zoomen in op Energie tijdens eerste editie Spoorkracht

We kijken terug op een succesvolle eerste editie van Spoorkracht bij Railcenter. Zo’n 70 deelnemers, voornamelijk railtechnici, kwamen deze middag naar Railcenter om in te zoomen op actuele onderwerpen op het gebied van Energie:

  • Er werd een update gegeven over het nieuwe Energie Distributie Systeem met alle uitdagingen;
  • Greener Power Solutions gaf een inkijk in hoe je zonder fossiele brandstof toch flexibiliteit en beschikbaarheid in systemen en bouwplaatsen krijgt;
  • De rapportage over de storing bij Tennet in Lelystad van september 2022 werd besproken.

download presentaties

Na afloop van de sessies bleef het nog lang druk op de borrel. Een geslaagde middag dus, iedereen hartelijk dank hiervoor! Wij kijken nu al uit naar de volgende Spoorkracht. Houd onze website en LinkedIn-pagina in de gaten voor het laatste nieuws!

Bekijk hier de foto’s


Over Spoorkracht

Spoorkracht is een nieuw evenement georganiseerd door ProRail en Railcenter voor technici in de railinfra waarbij ontmoeten, verbinden en kennisdeling rond actuele thema’s centraal staan. We houden je betrokken bij ontwikkelingen in de railtechniek, bieden een platform om je technische ideeën te presenteren en creëren een plek om te leren van elkaars kennis en ervaring. Zo bundelen we de Kracht in de sector voor het Spoor van morgen.