Railcenter start met Stipel-opleidingen per januari 2024

Werken als energietechnicus is levensgevaarlijk, en een ongeluk in dit werk heeft meestal zeer grote gevolgen. Met een Stipel-certificering bewijs je als energietechnicus dat jouw werk van het hoogste veiligheidsniveau is. Railcenter draagt graag bij aan het doel van Stipel om ervoor te zorgen dat energietechnici veilig hun werk kunnen doen. Daarom biedt Railcenter per januari 2024 Stipel-opleidingen aan.

We starten met 2 opleidingen, gebaseerd op de NEN3140 en NEN3840 voor laag- en hoogspanningsinstallaties, met als eindresultaat een Stipel-certificering toegespitst op de functie van VP of IV/WV.

Meer info en inschrijven

Via onderstaande knoppen vind je meer info over de Stipel-opleidingen. Hier kun je ook terecht om je in te schrijven. Is er geen geschikte datum beschikbaar, meld je dan aan voor de wachtlijst en ontvang een bericht op het moment dat er nieuwe data beschikbaar komen.

163 Vakbekwaampersoon HS/LS         164 Werkverantwoordelijke HS/LS

 

Over Stipel

Stichting Persoonscertificatie Energietechniek (Stipel) nam in 1998 het initiatief om een landelijke standaard voor veiligheid in de Nederlandse energiesector op te zetten. Stipel is een onafhankelijke stichting met ruim 50 deskundigen uit de energiesector, opleidingsinstituten, certificerende instellingen en de overheid. We hebben één gezamenlijk doel: ervoor zorgen dat energietechnici veilig hun werk doen. Inmiddels is Stipel uitgegroeid tot hét keurmerk voor veiligheid in de energiesector.