Drukbezocht eerste Railseminar 2024

Het eerste Railseminar van 2024 op 1 februari was een groot succes: meer dan 90 bezoekers waren aanwezig bij Railcenter om de resultaten van de individuele onderzoeken van de studenten minor Railtechniek 2023-2024 te komen bekijken. Wij willen iedereen bedanken voor de komst!

Klik op de foto’s voor een kleine sfeerimpressie en download hier de flyers van alle onderzoeken.

Save the date: vrijdag 14 juni 2024

Vanaf maandag 5 februari starten 16 nieuwe studenten aan de minor Railtechniek. Zij zijn daarmee de eerste klas die met deze minor start in februari. En dat is goed nieuws voor de sector, want daarmee is het aantal startmomenten uitgebreid van 1 naar 2 per jaar. Ook zij zullen hun minor afsluiten met een Railseminar. Deze staat gepland op vrijdag 14 juni, dus zet ‘m alvast in je agenda!

Over de minor Railtechniek

Studenten die de minor Railtechniek volgen, komen van diverse hogescholen en studierichtingen naar de Hogeschool Utrecht. Hier krijgen ze les van experts uit de railsector over de vele aspecten van de railtechniek. Ze doen hierin uiteenlopende spoorse kennis op door het volgen van practica, het bezoeken van diverse spoorbedrijven en door zich (individueel) te verdiepen in actuele spoorgerelateerde vraagstukken.