2e klas mbo Railtechniek vol enthousiasme van start

Stel je voor: je werkt al jaren op dezelfde plek, maar er begint steeds vaker iets te knagen. Je overweegt om iets compleet anders te doen. Iets dat praktisch is, liefst in een andere sector. En dan waag je de sprong… en maak je de overstap naar het spoor.

Het is het verhaal van de 7 mannen (waarvan 6 op de foto) die samen de 2e klas mbo Railtechniek van 2023 vormen. Met een achtergrond variërend van luchtvaart en horeca tot IT, startten zij op vrijdag 1 december samen aan hetzelfde avontuur: in 2,5 jaar worden zij, met baanzekerheid vanaf de start, omgeschoold tot gecertificeerd monteur Energievoorziening of Treinbeveiliging.

Onze Railcenter-opleiders hebben heel veel zin om jullie de kneepjes van het monteursvak te leren. Aan de energie en het enthousiasme van deze nieuwe klas zal het in ieder geval niet liggen! Heel veel succes en welkom bij het spoor allemaal!

Meer info

Overweeg jij ook een switch te maken en wil je meer weten over mbo Railtechniek en werken bij het spoor? Kijk voor alle info, video’s en verhalen van deelnemers op deze pagina op de site van Technical Valley.