Feest bij Railcenter!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben jij die spoorse collega? Werkzaam op kantoor, buiten of in een leslokaal? Ja? Dan willen we jou graag uitnodigen om op donderdag 15 juni samen met ons het feestelijke startsein te geven voor Railcenter. Ons nieuwe gebouw is dan ook gereed en dat vraagt om een officiële opening. We gaan nu echt beginnen en dat doen we graag samen met jou!

Laat je onderdompelen in de wereld van het spoor

Op 15 juni bieden wij een middag vol met inspirerende en leuke bijeenkomsten. Laat je kennis bijspijkeren tijdens een van de inspirerende Railcolleges van Rolf Dollevoet (TU Delft).  Ga het gesprek aan bij één van de Railcafé’s over bijvoorbeeld duurzaamheid begeleid door Hilda Feenstra. Of meld je aan voor een rondleiding langs de nieuwe expositie en over het terrein. Het spoor is altijd in ontwikkeling en erg actueel, dat maakt dat wij jou een zeer gevarieerd programma kunnen aanbieden.

Actuele info

We maken het definitieve programma snel bekend.  Wil je op de hoogte blijven van de verdere invulling en hoe je je kunt aanmelden om (kosteloos) deel te nemen? Op onze site www.railcenter.nl en onze social media kanalen plaatsen we binnenkort meer hierover. De meest eenvoudige manier om niets te hoeven missen is om ons te liken op facebook, en/of te volgen op Twitter en LinkedIn.

We hopen je te zien op donderdag 15 juni bij Railcenter in Amersfoort.