Opening Railcenter

15 Juni 2017

De hele dag

Railcenter van start!

Railcenter vormt vanaf dit voorjaar hét clubhuis van de gehele spoorsector. Dé locatie die vakmanschapsontwikkeling, technologie en vakmensen met liefde voor het spoor met elkaar verbindt. Vakmensen komen daar voor het volgen van een opleiding, het halen en delen van kennis en om nieuwe contacten op te doen. Railcenter biedt de sector een podium. Een etalage waar zij hun passie kunnen delen en waar zij kunnen laten zien wat ze waard zijn.

Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan de realisatie van het nieuwe pand. En de bouw vordert snel! Het is nu nog even alle hens aan dek om op donderdag 15 juni feestelijk te openen.

Laat je onderdompelen in de wereld van het spoor

Op 15 juni bieden wij vanaf 12.30 uur een middag vol met inspirerende en leuke bijeenkomsten. Laat je kennis bijspijkeren tijdens een van de inspirerende Railcolleges van Maarten Zanen, Rolf Dollevoet of Maarten Bartholomeus . Ga het gesprek aan bij één van de Railcafé’s. Of meld je aan voor een rondleiding langs de nieuwe expositie en over het terrein. Het gegeven dat het spoor altijd in ontwikkeling is maakt dat wij jou een zeer gevarieerd programma kunnen aanbieden.

Wil je meer weten over onze gastsprekers, alle ontwikkelingen rondom de opening of je aanmelden? Meer info en aanmelden kan via http://www.mijneventregistratie.nl/railcenter/

Donderdag 15 juni, zien we je dan?