InnoRail Netwerkdag

20 April 2017

De hele dag

Venue

Robo Business Europe (World Forum)


Churchillplein 10, 2517 JW, Den Haag

InnoRail


Organizer

Brengt Robotica de langverwachte innovatiesprong in onze spoorsector!?

Op de InnoRail Netwerkdag van 20 april aanstaande zijn we vanaf 8.30 uur te gast bij RobboValley op de Robo Business Europe te Den Haag (World Forum).

 

 

 

 

 

 

 

RoboBusiness Europa is alles over het verkennen van spannende innovaties in de robotica. De snelheid van innovatie is nog nooit zo snel geweest. Krachtiger silicium chips, digitale sensoren en een hoge-bandbreedte communicatie bevorderen robotic technologieën en toepassingen. En wat kunnen al deze nieuwe ontwikkelingen betekenen voor het assetmanagement binnen ons domein? Welke verbeteringen en innovaties zijn mogelijk door robotica? Robotica is die nieuwe snelle externe ontwikkeling waar we niet om heen kunnen.

Het programma ziet er als volgt uit:

08.30 Ontvangst met koffie en welkom door Jaco ter Wal
09:00 Conferentieprogramma Inspection & Maintenance op Robo Business Europe: inspiratie door het bijwonen van diverse lezingen op het vlak van inspection & maintenance vanuit andere sectoren onder leiding van Prof. Stefano Stramiglioli (www.robobusinesseurope.com/theme-inspection-maintenance)
12.30 Lunch op de expositie en netwerken
Workshop onder leiding van RoboValley door Guy de Sevaux, prof. Jo Geraedts, dr. Chris Verhoeven en Rutger Tollenaar en collega’s uit het Robot Master Team.
13.30 Doelstelling Workshop en indeling in (6) groepen
13.45 Braindump in groepjes: wat heb je geleerd, gezien; wat was inspirerend?
14.15 Groepen presenteren kort aan elkaar hun ‘Braindump’
14.30 Introductie Robotica
15.15 Issues op het spoor – onder andere korte presentatie Rutger Tollenaar en Jo Geraedts
15:30 Pauze
15.45 Brainstorm in groepen over 6 belangrijkste issues: oplossingen
16.15 Plenair de presentaties presenteren
16.30 Wrap-up en aansluitend de netwerkborrel

Aan deze netwerkdag zijn echter wel wat ‘spelregels’ verbonden. Aan het bezoeken van het congres in de ochtend en de werksessie in de middag zijn kosten verbonden. Deze kosten zal ProRail voor haar rekening nemen. Het maximaal aantal deelnemers van deze dag zal 40 bedragen. Wij willen een evenwichtige samenstelling vanuit het netwerk hebben. InnoRail zal dan ook de regie voeren ‘in het sturen van het aantal deelnemers’ per netwerkpartner. Tevens als er een aanmelding is, wordt verwacht dat deze persoon ook daadwerkelijk zal komen of bij verhindering een vervanger stuurt. Dus als je je aanmeld, dan ben je er ook!! Wij danken jullie bij voorbaat voor het begrip.

20 april 2017: het beloofd een innovatieve praktische robot-dag te worden die mede basis zal zijn voor een verdere doorontwikkeling in 2017. En zoals gewoonlijk sluiten we af met een netwerkborrel. Tot 20 april !!