Aantrekkelijk spoorvervoer. Daar dragen wij graag aan bij. Dat doen wij met grensverleggende oplossingen op het gebied van railinfrastructuur en rollend materieel. Uiteraard werken wij altijd veilig.

Strukton Rail heeft al bijna honderd jaar ervaring in het onderhoud van spoorsystemen. Bij het onderhoud maken wij met succes gebruik van de nieuwste technologieën en in onze onderhoudspraktijk ontwikkelde systemen.

Met real-time monitoring, meettreinen, sensoren, datamanagement en andere technologieën creëren wij inzicht in de conditie van de assets. Zo signaleren wij mogelijke defecten nog voordat deze ontstaan. Resultaat: minder risico’s en minder verstoringen voor de reiziger en vervoerder.

Het onderhoudsconcept van Strukton Rail is gebaseerd op het voorkomen van storingen door deze op te sporen voordat ze optreden. Voor het geval er toch storingen optreden, hebben wij een storingsdienst beschikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit zorgt voor een snel storingsherstel en voor een optimale beschikbaarheid van het spoor.

Vakmensen
Het spoor houden wij optimaal beschikbaar met onze eigen vakmensen. Strukton Rail vindt het belangrijk te investeren in het vakmanschap van eigen medewerkers. Ze worden deels in-house en deels in samenwerking met opleidingsinstituten (o.a. Railcenter) opgeleid en getraind. Onze vakmensen zijn specialisten op het gebied van ontwerp, engineering, nieuwbouw, vernieuwing en onderhoud van railsystemen. Ze spelen in op de lokale omstandigheden en zoeken de meest veilige en inventieve oplossing.

www.struktonrail.nl