Ons doel

Het doel van RailConnect is om de nieuwe collega in het spoor een vliegende start te geven in een sectorbreed introductieprogramma. In een gezamenlijke setting begrip en kennis opdoen en ervaren hoe het echt werkt.

Kickstart Rail

Onze filosofie is dat trotse medewerkers beter presteren en betere prestaties leiden tot een betere reputatie. Om dit te bereiken heeft RailConnect de Kickstart Rail ontwikkeld, een Introductieprogramma voor nieuwe medewerkers in de spoorsector.

Een programma waarin de nieuwe spoorman of spoorvrouw, ongeacht van welk bedrijf, inzicht krijgt in waar de sector voor staat, welke organisaties actief zijn en wat zijn of haar rol is in de keten. Vanaf de start bouwt men aan een netwerk en doet men kennis op. Hierdoor zal een bedrijfsgebonden onboarding of een vakopleiding in betere grond vallen.

Partner van Railcenter

RailConnect organiseert de Kickstart Rail samen met onder andere het Railcenter. Een partnerschap waar wij heel trots op zijn. Wij hebben onze krachten gebundeld omdat wij dezelfde doelen nastreven en omdat wij elkaar versterken. De combinatie van deskundigheid, prachtige faciliteiten en onze gezamenlijke jarenlange ervaring in de spoorsector geeft ons veel vertrouwen en energie.

www.RailConnect.nl