Dual Inventive gelooft sterk in de verdere ontwikkeling en benutting van het spoor als duurzame en aantrekkelijke manier van vervoer voor de toekomst.

Dual Inventive ontwikkelt en produceert innovatieve technologische producten die het werken aan de railinfrastructuur veiliger en efficiënter maken, de spoorcapaciteit voor vervoerders maximaliseren en de betrouwbaarheid van de railinfrastructuur verbeteren.

Nieuwe technologie daagt ons uit om, in samenwerking met partners, nieuwe producten en systemen voor de toekomst te ontwikkelen, allen op het gebied van werkplekbeveiliging, monitoring en assetmanagement.

Ubiquitous Rail vormt daarbij de rode draad. Ubiquitous Rail betekent voor ons dat alles draadloos met elkaar verbonden is en dat vanaf iedere locatie informatie gedeeld en geraadpleegd kan worden tussen mensen en dingen en andersom. We gebruiken daarvoor het platform MTinfo 3000, het secure (NB)-IoT platform voor rail. Het aansturen en beheer van werkplekbeveiliging, papierloos werken via een app en het raadplegen van railsensoren verloopt nu al via dit systeem.

www.dualinventive.com